Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Е не знам,засега имам малко количество червено и добре съм зареден с бяло.Мелнишкото ще стане към 20 декември.Това е най-късния сорт.Не знам кога и как да стане.
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Базикам се бе. Кажи как да го избистря мойто.Нямам търпение вече.Преди малко го пробвах ама не става.Мирише като на превтасал хляб.
      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
      Opel Astra J
      ex:
      Alfa Romeo 164 2.5TD
      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Аз литри изпих и още не ми е минало.Митак,де ми е дамажанката оная плетената,сещаш ли се?А пред вас знам винаги има място де да се скъта ена 166-чка.Другото е бошлаф работа,верваи ми.
        164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
          Базикам се бе. Кажи как да го избистря мойто.Нямам търпение вече.Преди малко го пробвах ама не става.Мирише като на превтасал хляб.
          търпение му е майката,50 дни минимум са нужни.Иначе се ползва бентонит,ама аз не ползвам.

---------- Post added at 04:36 ---------- Previous post was at 04:34 ----------

Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• стига с тея ракий и вина, ари някои да ми обясни на снимката кадето е плюса на акумулатора има една гайка от която излиза един кабел, някои има ли го тва нещо и за кво служи, щото при мен е изолиран, също и намерих тоя кабел с накраиник за захранването на компютър(много странно) , за кво може да е тои?
            чакам преположения и усилена дискусия хаха
            Attached Files

Comment

• Така по снимките аз не мога да се ориентирам.Единствено това, което държиш е релето за подгряването на задното стъкло.Голяма плетеница е.
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• значи на втората снимка дето държа кабела, тои е вързан за клемата на плюса, тои за какво е ?

Comment

• Така ми е много трудно да кажа за какво е.Фабричен ли е кабела? Може да е бил за аларма,за усилвател, за автоматична антена.Не мога да кажа.
                  Opel Astra J
                  ex:
                  Alfa Romeo 164 2.5TD
                  Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• аха, ми ше го остая както си е , ма тоя кабел дългия и дебелия много ми е чудно за какво е бил предназначен, да не да е имало парти грил или микровълнова в багажника не знам,ш тряя да се консулт с токаджия ! мерси за предположенията се пак, се едно от тях ше е

Comment

• Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
                      аха, ми ше го остая както си е , ма тоя кабел дългия и дебелия много ми е чудно за какво е бил предназначен, да не да е имало парти грил или микровълнова в багажника не знам,ш тряя да се консулт с токаджия ! мерси за предположенията се пак, се едно от тях ше е
                      Ей - тва да не е за плазмения катализатор бе?
                      Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                        Ей - тва да не е за плазмения катализатор бе?
                        Он дизело не мое нагрее толкова газовете та да се преобразуват в плазма бре Влади
                        Требе си T.S. за таа цел
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                          Он дизело не мое нагрее толкова газовете та да се преобразуват в плазма бре Влади
                          Требе си T.S. за таа цел
                          Прав си - забравих. Но го знам тва де:

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...637#post592637

Къде го търсиш на твойта, бе братчед? То на дизелите още няма такива. Трудностите по монтажа са свързани с деноминацията на биенето на предпазния коректор на водната помпа и най-вече с детоксикацията на входящите клапани по дължина. Но доколкото знам на новите дизели на Алфа ще има катализатор, само че ще ескпериментират с обикновения плазмен - предполагам защото доусъвършенстваният протоплазмен такъв (за който вие говорите) струва почти колкото цялата перкусионна тефлонова уредба (и то със тунингованите инжектопляктори). Само дето се чуда кой в България ще ви ги сервизира. Дано бате Бобо земе лиценз преди АЕЦ-Козлодуй, щото ония главорези (и монополисти) ще ви цакат мноо скъпо (особено ако трябва да си плащате трансмисионния гама-ускорител).
                          Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• имам едно старо захранване от комютър и го пробвах на тоя кабел и заспа, за кво е тоя кабел там е мамицата му, утре ше слезна с комютъра да видим дали ше тръгне хаха ако не тръгне го късам,може предния собственик е ходил на зелено и си е зимал пц да си пускат музика хах!
                            под тая кора на кумулатора имаше една глава лук,лешници и фасул, същите тея работи ги имаше и под задната седалка, да не са нещо против магии

Comment

• Абе не съм сигурен дали е така - но дали не е за да се ползва като back-up захранване ако падне акумулатора или пък за индиректно зареждане на същия ?

Предположение е само но пък не е невъзможно , знае ли го човек талянеца какво му е било на акъла .
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
                                имам едно старо захранване от комютър и го пробвах на тоя кабел и заспа, за кво е тоя кабел там е мамицата му, утре ше слезна с комютъра да видим дали ше тръгне хаха ако не тръгне го късам,може предния собственик е ходил на зелено и си е зимал пц да си пускат музика хах!
                                под тая кора на кумулатора имаше една глава лук,лешници и фасул, същите тея работи ги имаше и под задната седалка, да не са нещо против магии
                                Срещу клетви нямат сила
                                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                                X